Испански език за начинаещи

бул. Васил Левски 100 Б, етаж 1 след партер

Ще упражняваме лексика, ще се опитаме да се доближим до реалната езикова среда с диалози и ролеви игри.
Ще четем статии по актуални проблеми, за да разберем кое, как и защо се използва, с цел поетапно въвеждане към по-високите нива и обясняване на по-сложни граматични конструкции и глаголни времена, които не са предвидени да се изучават в A1 и А2.
Пишете ни в случай, че някога сте изучавали испански език и имате нужда от опресняващ курс, за да определим нивото Ви с безплатна консултация!
В случай, че все още не сте изучавали езика ще Ви дадем няколко причини да го направите още сега!
Научете испански език не само, защото е вторият най-изучаван език в света и официален в 21 страни на четири континента, а и заради неговата мелодичност и магията на малките криволичещи улички, на големите градове, катедралите, красивите плажове.
За много хора, изучаването на испански се превръща в бизнес необходимост. Изучаването на испански език ще ви даде възможност за по-добра комуникация с испаноговорящите партньори или колеги. Не би ли било хубаво да бъдете в състояние да предложите своя продукт или услуга на 350 милиона хора, чийто майчин език е испанският език?
Курсът ще ви запознае с езика, за да можете да водите базови разговори, да натрупате базова лексика, да умеете да четете текстове.
В края на курса можете да се включите в организирания от нашите партньори от Инес Травел уикенд до предварително избрана дестинация в Испания, за да упражните езика в реална среда!

Ние ви спестяваме време и пари, като залагаме на кратки, практически обучения в малка група, за да обърнем индивидуално внимание на всеки.
ДЕЛНИК– ВЕЧЕРЕН КУРС
НАЧАЛО: 03.09.19 г.  18:15 до 21:15 ч.. КРАЙ: 03.10.19 г.
ДНИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: вторник и четвъртък
ЧАС НА ПРОВЕЖДАНЕ: 18:30 – 20:30 ч..
ОБЩ БРОЙ ЧАСОВЕ: 40 уч. часа въвеждащ курс А1 + допълнителни 40 уч. часа А2 по желание
ЦЕНА за ниво А1 или А2 290.00 лева или 500.00 лева за две нива
брой места в група: 4-6
*попитайте и за детските ни групи

0896 718 481 или попълнете формата за контакт

Запишeте испански език индивидуално или с приятел! Подходящо е за хора, които работят на смени или пътуват много и не могат да се включат във фиксиран курс.
Цена за курс „запиши испански език с приятел“: -10 %
Цена за частни уроци: 20.00 лева. за учебен час от 45 мин./индивидуален график/

Свържете се с нас

София, бул. Витоша 131А

(630) 663-1232, (865) 767-2927

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност