Тийм билдинг

Съвместно с Екстрийм Гейм може да създадем на Вас и на Вашия екип незабравими моменти, с който ще подобрите процеса си на работа.

С какво е полезен "тийм билдингът"?

Подобрява комуникацията

Чрез игрите и забавленията, Вашите служители ще бъдат поставени в реална среда, в която да взимат решения заедно, да създават печеливши стратегии, да преговарят и всичките тези ползи опаковани в много интересни игри!

Забавление

Вашите служители ще видят как по-лесно се постига успех в начинанията с по-малко стрес и повече ведро настроени. За финал Вие ще имате по-мотивиран и креативен екип, с който да постигате целите си! Повишена мотивация – чрез изграждането на силни връзки във Вашия екип, в забавна среда, повишава мотивацията.

„Айс брекър“

Tехника, която позволява на Вашите служители да се опознаят. Тези техники скъсяват разстоянието между Вашите служители, особена ако са от различни отдели или от различни офиси. Докато откриват сходни интереси и забавления, те ще изградят дълготрайни приятелски отношения, които ще се пренесат в офиса Ви.

Взимането на решения

Всички знаем колко е важно бързото и навремнно взимане на решения в днешната динамична среда. Чрез игри, Вашите кадри ще станат незаменими! Скоростта за взимане на решения в критични ситуации касаещи време и адекватна реакция, ще се увеличи.

Свържете се с нас

София, бул. Витоша 131А

(630) 663-1232, (865) 767-2927

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност